top of page
  • Yazarın fotoğrafıPINARBAŞI KAVURMA

Narlı Et Kavurma


Bereketin sembolü olan, içerdiği bol vitaminle kışın vazgeçilmez mucize kırmızı meyve narı birde Pınarbaşı Kavurma ile birlikte denemeye ne dersiniz?


Malzemeler; 500 gr. Pınarbaşı Kavurma 2 adet nar 4 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı Karabiber Tuz Yapılışı;

• Narları soyup tanelerini ayıklayın.

• Tencereye tereyağıyla birlikte zar şeklinde doğradığınız soğanları da ekleyin .

• Soğanlar öldükten sonra Pınarbaşı Kavurma'yı ekleyin

• Kavurma da eridikten sonra karabiber ve tuz ekleyin.

• Çok kısık ateşte 15 dakika kavurun.

• Üzerine unu tuz serper gibi serpiştirip kavurmaya devam edin.

• Narı ekleyip 2 dakika daha kavurup sıcak servis yapın. Afiyet olsun :)


62 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page